vrijdag 15 augustus 2014

Een haakblogje dit keer.

 Toen ik de Sas/AH tas zag op een haak forum was ik er weg van. Maar het kwam er toch maar niet van...tot er laatst een workshop van  was bij   http://www.koperdraadje.nl/  Een gezellig ochtendje met elkaar gehaakt en  het begin was er! (de bodem) In de vakantie verder gehaakt. Maar ik kon het niet laten om toch één van mijn andere hobby's erop los te laten....machinaal borduren. Op het mooie vilt, wat ik daar ook kocht, applicaties geborduurd en wat blaadjes. Dit alles met de hand op de tas vast gezet. Ook nog twee bloemen gemaakt,het idee zag ik op pinterest. Toen een binnenstof erin. En als laatste de handvaten met vilt bekleed.
Nu nog wat bolletjes bijhalen voor een soortgelijke sjaal. Zo kan ik straks helemaal in stijl boodschapjes doen .

 Het patroon van dit kussen  had ik lang geleden al eens opgeslagen. En nu onze jongste dochter een nieuwe kamer kreeg was het een leuke gelegenheid om het 'Pip' kussen eens te maken. De basis is zo gehaakt,het op pimpen en haken van de bloemetjes en blaadjes was eigenlijk het meeste werk.

Hieronder wat plaatjes van haar nieuwe kamer. Voor het eerst een eigen kamer! Ze heeft zelf de kleurtjes uitgezocht en toen zijn we aan het schuren en verven geslagen. Bed,kast,spiegel,bijzettafeltje, muren , alles is onderhanden genomen. Wat een verschil en dat alleen door wat te verven. Ze is er zo blij mee!
 Zomaar gehaakt....komt wel weer een keer van pas.