maandag 26 maart 2012

Rond gehaakt kussen.


Het tweede kussen is af! Patroon komt van http://www.glueckskreativ.de/  Op naar het derde kussen.

 

De tulp van vorige week...toen mooi nu zo mogelijk nog mooier!

woensdag 21 maart 2012

dinsdag 20 maart 2012

Tuniek en lief roze dekbedovertrekje met lampje.

Ik zag deze trico van Stenzo vorige week en moest 'm meenemen..kan nog net voor Benthe.Een tuniekje van gemaakt uit  Knippie nr.3 2011. Eigenlijk voor de zomer maar ze wilde het tuniekje gelijk aan.Hier met een zwart shirt maar rose en grijs doet het er ook leuk onder.
Dit model komt er zeker nog nog een keer,dan iets langer ,zodat ze het ook als strandjurkje kan dragen.



Dekbedovertrekje gemaakt van een Mies en Moos stofje,gecombineerd met een klein ruitje. Aan de achterkant  een wit stofje met een heel dun roze streepje. De lamp aangepast aan het overtrekje. Blijft ontzettend leuk om te doen!


mmm wat ben je lief!
Ik ben nog steeds mijn fototoestel aan het ontdekken ;) En wat is er dan mooier om zulk soort plaatjes te schieten?
Deze foto nog even toegevoegd voor de juiste kleur.

donderdag 8 maart 2012

Blond tas,shabby hart v kranten.


 Ik had weer even zin om een tas te maken. Blond borduur erop en een applicatie nog van het Stoffenspektakel. Het patroon gebruikte ik al eerder,komt van Traumschnitt. De stof en bandjes komen van de Stoffenkraam.De grijze stof is een heerlijk stevige canvas van maar 3 euries p.meter! Strikjes gemaakt met een vork,wat een geprust met dit gladde lint,nog even oefenen denk ik! En de bodem is zoo leuk,ik heb er een  placemat voor gebruikt,van een halve euro bij de action vandaan,3d met bloemen..helaas kreeg ik het niet goed op de foto.

Gisterenmiddag toen het zo regende met de jongste ladies gezellig in de keuken bezig geweest,hun bakte een Knibbel Knabbel Huisje en ondertussen heb ik dit hart gemaakt.Het idee zag ik bij : http://creatiefblogvandeweek.blogspot.com/2012/02/een-hart-van-kranten.html Het frame is van dik ijzerdraad, daaromheen kranten wikkelen en vastlijmen met de lijm pistool. Bloemetjes draaien ook van de kranten, wat verdunde verf erover smeren wat oude knoopjes erop en klaar is de shabby krans.

Nog even van dichtbij.

Net als iedereen ook hier de lente kriebels. Van de week is goed opgeruimd en alles opnieuw gestyld. Toen zag ik gisteren deze schattige tulpjes staan..tja die kon ik niet weerstaan., zo mooi zacht van kleur. Laat maar komen de Lente!