dinsdag 21 februari 2012

Blond (toilet)tasje.




Wat Blondborduurtjes uitgeprobeerd en er  (toilet)tasjes van gemaakt. Ze staan een poos te stampen maar ze zijn zo geinig.


woensdag 15 februari 2012

(Muziek)Uiltjes



Applicatie en zo heeft leuke uiltjes om helemaal in de ring te borduren. Dus gekocht en gisteren gelijk even uitgeprobeerd. Zo gepiept,maar wat het allerleukste is,ze verkoopt er ook muziekdoosjes bij...die stop je erin en je hebt een ontzettend lief muziek uiltje als (kraam)cadeautje.

dinsdag 14 februari 2012

Fotobella tas FM






 Mijn fotocamera heeft een onderkomen! En wat voor één! Ik vond de tas echt een flinke klus. De stevigheid was natuurlijk een belangrijk punt. Vandaar dat ik mijn laatste postzak hiervoor gebruikte. Die stof is al lekker stevig,en verder dikke fiberfill gebruikt. Nu de tas klaar is vind ik het eigenlijk zonde dat het maar een 'foto'tas is. Die toch regelmatig in de kast huist. Dus misschien bewaar ik mijn fotocamera  e.d wel in het binnenste gedeelte,wat er gewoon uit te halen is en ga ik de tas zo gebruiken. Ga ik op stap met camera plaats ik het er gewoon in.
 Home sweet Home.......
Vorige week 'zo gewoon'en nu al zo bijzonder...

woensdag 8 februari 2012

FM gehaakt Banju kussen




 Het eerste kussen is af, wat een feestje om te maken. Heel eenvoudig met een groots effect. Boven en onderkant verschillen iets van kleurvolgorde en opmaak , kunnen we af en toe eens omdraaien;) Echt een aanrader om te maken! Ik heb alleen 10 bloembladen gehaakt ipv 8. Op naar de volgende bijpassende kussens....

zaterdag 4 februari 2012

Schaatshoezen


Al heel lang zeurde dochterlief of ik voor haar teamgenootjes ook  hoezen wilde maken..maar ja het is toch een flink klusje en vooral saai. Maar ja vandaag hadden ze een belangrijke wedstrijd dus moest het er toch maar eens van komen. Eerst 16 binnen en  16 buitenkantjes geknipt. Stof in de kleuren v/d vereniging, alle buitenkanten geborduurd,hotfix er op en in elkaar gezet. Pfff ik kon geen hoes meer zien,gisterenavond nog het elastiek erdoor zitten halen,en vandaag  kregen de dames na hun kür de felbegeerde hoezen.
Ze waren er superr blij mee,dat verzacht de mega saaie klus!


Net op de terug weg kwamen we veel moois tegen. Even gestopt en deze plaatjes geschoten. Heel mooi weekend voor iedereen.